Networking

kabliranjem se obezbeđuje i objedinjava prenos informacija u poslovnom sistemu. Zastupljenost instalacija strukturnog kabliranja u odredjenom objektu zavisi od vrste i namene objekta. Firma ih najčešće posmatra i analizira kao instalacije lokalne računarske i telefonske mreže u poslovnim zgradama, instalacije se izvode sa kvalitetnom opremom i optimalnom cenom. Neki od brendova koje firma koristi su Cisco systems, Panduit, Kerpen, Teldor, Dietzel Univolt.

Servis

Servis čine stručnjaci sa velikim iskustvom u održavanju i servisiranju razlicite ICT opreme koji su spremni da u najkracem roku otklone svaku grešku u radu sistema. BCS Professional je firma sa iskustvom i renomeom koja se bavi pružanjem usluga iz oblasti servisiranja i održavanja monitora. U poslovnim prostorijama u ulici Danila Lekića Španca 31 na Novom Beogradu, naš tim servisera vrši sve popravke tft ,lcd ,led ,crt monitora i popravke punjača. LCD ,LED , TFT monitori su, već duži niz godina, uobičajeni deo računarske opreme, kako za poslovne, tako i za kućne korisnike. Pad cena lcd monitora, učinio ih je dostupnim svakom kupcu računarske opreme. Zbog svojih prednosti u odnosu na klasični CRT monitor, ova vrsta monitora je postala dominantna. Kod nas možete servisirati Vaše monitore , kao i sve vrste štampača. Raspolažemo velikim brojem rezervnih delova koji su najčešće korišćeni na mainstream modelima, a sve delove koje nemamo u stanju smo da nabavimo, ako cena popravke monitora ne prelazi prag isplativosti.

Rasveta

“Kako mi uobičajeno kažemo- sa optičkom rasvetom mašta je jedini limit” Posebna oblast u koju je BCS PROFESSIONAL ušao je osvetljenje. Od 2004. je generalni distributer firme „Advanced Fiberoptics“ iz Španije koja je specijalizovana za rasvetu kroz optička vlakna. Zahvaljujući tome, dobijeni su poslovi za osvetljnje bazena u hotelu „Splendid“ u Bečićima i za „PortoMontenegro“ U Tivtu. Muzejska rasveta zahteva poseban pristup i poznavanje materije. BCS PROFESSIONAL se i na tom polju dokazao. Izložbe „Vinča – praistorijska metropola“ u galeriji SANU, „Riznice manastira Hilandara“ i “Srebrne čaše poznog srednjeg veka u Srbiji”u Muzeju Primenjene Umetnosti, su medju najznačajnijim. Pored toga uradjen je projekat rasvete za stalnu postavku Narodnog Muzeja u Šapcu.