More Website Templates @ TemplateMonster.com - Mrach 03, 2012!

Sve o nama

BCS Professional

BCS Professional d.o.o je firma koja je osnovana 1996 godine, kao društvo sa ograničenom odgovornošću, nastala udruživanjem privatnog kapitala više osnivača. Sedište firme se nalazi u Beogradu, u ulici Danila Lekića Španca 31. Istorijat Za 21 godinu rada firma je instalirala preko 2000 komunikacijskih mreža, počev od već zaboravljenog Thick Etherneta do SFTP kategorije 7, fiber optičkih i wireless linkova. Testirala i instalirala 50000 portova. U ovoj oblasti pokriva sve segmente od konsaltinga, projektovanja, izvođenja i atestiranja do stručnog nadzora. BCS Professional svojim bogatim iskustvom, licencama i sertifikatima garantuje izbor najoptimalnijeg rešenja pri odabiru aktivne i pasivne mrežne opreme. Kompanija se rukovodi principom da za potrebe svojih klijenata obezbedi kompletna tehničko-tehnološka rešenja u skladu sa njihovim tekućim, ali i budućim potrebama. U maju 2013 godine firma je dobila „Excellent SME“ sertifikat od Privredne komore Srbije, cilj ovog sertifikata je promovisanje uspešnih malih i srednjih preduzeća.

Nasa misija

Naša misija je integracija proizvoda i usluga naših partnera kao i vlastitog znanja i iskustva. Tako cemo našim klijentima pružiti siguran, pouzdan i funkcionalan informaciono-komunikacijski sistem kao temelj za ispunjenje njihovih vlastitih poslovnih orijentacija, unapredenje njihovih proizvoda ili usluga te stvaranje dodatnih konkurentnih prednosti.

Nas cilj

Naš strateški cilj je nastaviti ulagati vreme, energiju i sredstva u usavršavanje i unapredjivanje ukupnih znanja i na taj nacin izboriti prepoznatljivu poziciju na regionalnom tržištu.

Kompanijska dokumentacija

Ovde možete preuzti svu potrebnu dokumentaciju