August 16, 2017

Video nadzor

IP Video nadzor

omogućava prenos video zapisa preko lokalne mreže. Dobro razvijena IP infrastruktura je dovoljna za kvalitetan prenos video nadzora u visokoj rezoluciji. IP mrežni sistem video nadzora u mnogome je korisniji i za poslovanje efikasniji od sada već zastarele analogne tehnologije. Osnovne prednosti najočiglednije su iskazane kroz korišćenje softvera za video menadžment, koji zahvaljujući mogućnostima IP video nadzora, omogućuje pregled i statistike posećenosti klijenata (people counter), zatim detekciju pokreta (motion detection) i centralizovani unapređeni sistem live-monitoringa.” BCS Professional  se bavi prodajom profesionalne IP video opreme i softvera za video menadžment. Primena IP Video nadzora je jako široka,počevši od banaka , poslovnih zgrada,raskrsnica pa sve do dečijih vrtića i privatnih poseda. Mogućnosti IP video nadzora su višestruke, neke od prednosti u odnosu na analogne sisteme su fleksibilnost, jedostavnost, pouzdanost, sigurnost.

Podignite bezbednost na viši nivo

Sa našim bezbednosnim solucijama baziranim na otvorenim IP standardima, možemo obezbediti vašu veliku ili kompleksnu kompaniju.
Kombinujući hardver i softver od naših partnera možemo da kreiramo prilagođenu ili specijalizovanu soluciju koja zadovoljava vaše poslovanje i operativne potrebe – za aerodrome, javni prevoz, gradski nadzor, ili bilo koju drugu složenu instalaciju.

Da li će raditi za vas?

Da. Sve naše solucije su dizajnirane na otvorenim IP standardima, a to znači da lako može da se poveže sa postojećom IT opremom. Ove solucije su fleksibilne i prilagodljive, i radiće odmah sa vašim ruterima, monitorima, kompjuterima, tabletima i pametnim telefonima.

Pronađite pametne solucije za poboljšanje sistema

Nudimo veliki broj alata za projektovanje i upravljanje sistemima velikih razmera. Ovo uključuje besplatni AXIS Camera Management alat koji olakšava održavanje i unapređenje funkcionalnosti svih vaših kamera, čak i u najvećim instalacijama.